Bästa sladdlösa dammsugare från Bosch

Rankningen baseras på dammsugarens funktioner, design, pris och olika tester.


Bosch sladdlösa dammsugare

Bosch har länge varit på toppen bland sladdlösa dammsugare. Bosch har många olika modeller i olika prisklasser – alla bra för den mångsidiga dammsugningen i hemmet. Dessa uppladdningsbara dammsugare från Bosch är anpassade efter olika behov, och på den här sidan försöker vi hjälpa dig att hitta rätt modell.

En sladdlös dammsugare från Bosch har varit det rätta valet för många och kan även vara rätt val för dig. Bosch dammsugare får riktigt bra recensioner från deras användare. Här ser du bland annat att flera av deras produkter får 5 av 5 stjärnor och ett stort antal beröm under vägen.

Det finns också sladdlösa dammsugare från Bosch som har röstats fram som bäst i test dammsugare. Detta är deras Bosch ProAnimal BCH6ZOO, som utsågs till testvinnare redan i december 2017.

Sladdlös dammsugarserie från Bosch

Som sagt finns det ett stort antal olika modeller inom de sladdlösa Bosch-dammsugarna. Nedan kan du läsa om den enskilda sladdlösa serien från Bosch, och vad skillnaderna är.

Bosch Unlimited serien

Denna sladdlösa dammsugarserie från Bosch är också den senaste. Bosch Unlimited dammsugare körs med samma batteri som de andra verktygen från Bosch gör, vilket innebär att du kan använda samma batteri till din dammsugare som till dina elverktyg. Med Power for ALL-systemet får du ett batteripaket som passar allt – smart va?

Bosch Unlimited har en oändlig drifttid tack vare de medföljande batterierna (2 st.) och en snabbladdare. På det sättet kan ett batteri alltid laddas samtidigt som det andra används. Detta är väldigt smart genomtänkt av bosch, och det har vi inte sett hos någon av deras konkurrenter – ännu.

Till denna dammsugarserie får du en produkt som kan rengöra olika delar av ditt hem. Oavsett om det är ett parkettgolv, en matta eller kakel på golvet, eller om det är ett mord, möbler eller tak – så kan Bosch Unlimited sladdlösa dammsugare hantera det. Till och med din bil kan rengöras med denna om det skulle behövas.

Læs om Bosch Unlimited dammsugarserie här.

Bosch Athlet serien

Bosch Athlet är en extremt populär serie bland sladdlösa dammsugare. Med Bosch Athlet når du även de mest svåråtkomliga hörnen och den sladdlösa tekniken gör ett fantastiskt jobb utan att använda ett uttag. Det som kännetecknar Athlet-serien är den otroliga flexibiliteten och lätta vikten som gör det särskilt enkelt att dammsuga. Den sladdlösa Bosch Athlet kan placeras upprätt – var som helst i huset.

En sladdlös dammsugare som kan dammsuga hela huset. Med ett kraftfullt batteri har de vanligtvis en särskilt lång driftstid på hela 75 minuter. Detta möjliggörs av Bosch Lithium-teknik. Din sladdlösa Bosch Athlet-dammsugare är redo att användas när som helst tack var dess korta laddningstid.

De flesta modellerna i serien har upp till 5 tillbehör som väger lite, vilket gör det extremt enkelt att dammsuga även i de mest svåråtkomliga hörnen – även i din bil. Med den praktiska axelremmen, det löstagbara handtaget och den flexibla sugslangen kan du röra dig fritt medan du dammsuger – och slippa oroa dig över sladdar.

Läs om Bosch Athlet dammsugarserie här.

Bosch Flexxo serien

Med Bosch Flexxo serien får du inte bara en sladdlös dammsugare. Du får också en handdammsugare med i köpet. Denna 2-i-1 dammsugare är väldigt populär eftersom den erbjuder några andra alternativ än vad en vanlig sladdlös dammsugare gör. Med en handdammsugare når du runt alla hörn och utrymmen som du hittills inte kunnat nå. Det är iallafall över med smulor i sängen och sand i hallen.

En handdammsugare i en sladdlös dammsugare ger dig flexibiliteten att kunna städa i rummet enkelt, snabbt, smidigt och effektivt. Om du har djur kan du få ett specialdesignat munstycke som suger upp djurhåret så lätt som möjligt. Det betyder att du slipper oroa dig för att ta fram den stora dammsugaren varje gång det ligger hår i soffan. Med en sladdlös dammsugare från Flexxo-serien kan du få städat allt, på bara ett ögonblick.

Därför ska du välja en sladdlös dammsugare

Det kan finnas många anledningar till varför du ska välja en sladdlös dammsugare. Först och främst: tänk på att dammsugaren inte har någon sladd. Detta ger dig en fantastisk rörelsefrihet som du bara inte kan få med en vanlig dammsugare.Tänk bara på hur du slipper flytta sladden från uttag till uttag samtidigt som du kämpar dig igenom huset med dammsugaren.

Sladdar tenderar också att vara i vägen. Sedan fastnar de i dammsugarens hjul, eller gnager sig fast runt hörnen på väggar och dörrar. I värsta fall har du snubblat över en sladd och om det händer samtidigt som du dammsuger är det plötsligt riktigt irriterande, och dessutom direkt farligt. Det ska aldrig vara en fara att dammsuga i ditt eget hem.

Med en sladdlös dammsugare är det plötsligt väldigt enkelt att städa. Aldrig tidigare har du haft så mycket rörelsefrihet med en dammsugare som nu. Det betyder att du kan nå alla platser som tidigare var utom räckhåll för den vanliga dammsugaren. Du kommer ha lättare för att dansa runt med dammsugaren i huset till ditt favoritalbum. En sladdlös dammsugare gör det alltså först och främst enklare för dig att dammsuga.

Var uppmärksam på batteriet

Det är klart att elen inte kommer av sig själv. Batterierna i en sladdlös dammsugare från Bosch håller vanligtvis länge, men du måste komma ihåg att ladda den, annars riskerar du att strömmen tar slut mitt i allt. Och det är väldigt irriterande om du har en hög med smuts som måste dammsugas.

Det finns skillnader mellan batteriernas livslängd och du kan få sladdlösa dammsugare från Bosch som håller i upp till en timme. En handdammsugare håller vanligtvis inte så länge, men den suger intensivt och har ett mindre batteri som den körs på.

Fler sladdlösa dammsugare

[yasr_overall_rating size=”medium” postid=”12″]