Bästa Dyson handdammsugare i test

Rankningen baseras på dammsugarens funktioner, design, pris och olika tester.


Dyson handdammsugare – hög kvalitet

Om du letar efter en Dyson handdammsugare kan du hitta den här – till det lägsta priset. En handdammsugare från Dyson är ett populärt val av en anledning. Dyson var en av de första på marknaden som framgångsrikt producerade en handdammsugare. Med en smart teknik, hög prestanda och ett effektivt batteri kan den vara lika bra som en traditionell dammsugare.

En Dyson handdammsugare är kraftfull och garanterar dig en mångsidig rengöring inom och utanför hemmet. Den är robust i sin design utan att kompromissa med en lätt och användarvänlig design.

Dysons dammsugare finns i olika prisklasser och designer, skräddarsydda efter dina behov. Gemensamt för modellerna är att de har en kraftfull sugkraft och en hygienisk tömning av dammbehållaren. Allt du behöver i en dammsugare! Allt detta i kombination med en smart design och ett effektivt batteri, så att du slipper ladda dammsugaren under tiden.

Dyson bryr sig om kvaliteten, och det gör användarna också. Flera av de modeller som Dyson lanserat har utsetts till testvinnare eller vinnaren med högst poäng i test. Detta beror på den innovativa designen ihop med den moderna tekniken som finns i Dysons handdammsugare.
 

Vad kan en Dyson handdammsugare?/h2>
Vad du får när du köper en Dyson handdammsugare beror såklart på modellen. Dyson tillverkar regelbundet nya modeller och uppgraderar de äldre – vanligtvis med ett lite bättre batterier, bättre absorberingsförmåga och en smartare design. Den senaste modellen som kom var Dyson v11, som har den starkaste sugkraften hos alla sladdlösa dammsugare på marknaden.

Dysons handdammsugare registrerar och anpassar sig till alla golvtyper med sitt innovativa Auto Mode. Detta är helt unikt för Dyson och hjälper till med att nyttja det smarta på en dammsugare. På det sättet behöver du inte tänka på om du dammsuger på hårda golv, mattor eller något helt annat.

På de flesta Dyson-handdammsugarmodeller finns det en inbyggd LCD-skärm som visar allt i realtid. Den visar hur mycket ström som används, samt hur mycket batteri som finns kvar med den valda sugkraften. Med de nyare modellerna från Dyson får du upp till 60 minuters användning med Eco Mode.

Du kan med fördel klicka på en av modellerna och läsa om alla fördelar/nackdelar med produkten. Dessutom kan du alltid hitta det billigaste priset bland våra partners.

Så bra är en Dyson handdammsugare

En Dyson dammsugare är en av de bästa på marknaden när det gäller sugkraft och teknik. Skillnaden mellan en Dyson och alla andra märken var ursprungligen att den inte förlorade sugkraft som en vanlig dammsugare gör när dammsugarpåsen är full. Därför kan du också räkna med att en Dyson handdammsugare är av högsta kvalitet och dammsuger efter alla dina önskemål.

Dyson dammsugare är kända för att se lite futuristiska ut jämfört med vanliga dammsugare. Detta gäller också deras enda riktiga handdammsugare, en Dyson V6 Car + Boat. Det är en handdammsugare utformad för att rengöra bilen eller båten så du slipper oroa dig för uttag eller andra strömkällor.

En Dyson V6 Car+Boat kan hålla i upp till 20 minuter, vilket är mer än tillräckligt för att göra rent i både bilen och båten. Om du inte har en båt värd miljarder kronor så borde du iallafall nå allt. Samtidigt tar det inte lång tid innan en Dyson handdammsugare är fulladdad, bara 3,5 timmar. Jämfört med andra handdammsugare på marknaden som tar upp till 16 timmar att ladda, är Dyson V6 blixtsnabb!

Därför är Dyson också lite dyrare än andra handdammsugare eftersom den helt enkelt är av bättre kvalitet. Det samma gäller de flesta Dyson dammsugare. Tekniken ger några av de bästa sugkrafterna på marknaden, och därför är priset också högre. Du kan vara säker på att en produkt från Dyson kommer att hålla länge.

Är Dyson dammsugare allergivänliga?

I princip är den teknik som Dyson använder mer allergivänlig än en vanlig dammsugare eftersom den inte har någon dammsugarpåse. Det innebär att dammet samlas genom en centrifugalkraft, som du sedan kan tömma via en behållare direkt i soptunnan. Till skillnad från en dammsugarpåse som blir smutsig och dammig när du behöver byta den, blir du av med denna irritation när du har en Dyson-dammsugare.

Du kan dessutom få en hel del allergivänliga tillbehör till din Dyson, som till exempel skaft och munstycken, som är särskilt utformade för att nå alla hörn och små utrymmen i huset. På deras hemsida kallas det Astham & Allergy kit, så de är särskilt utformade för dem som lider av allergier. Men som sagt, det här är tillbehör som du måste köpa till din Dyson-dammsugare.

Dyson dammsugare genom åren

Om du inte vet det redan är en Dyson-dammsugare inte som alla andra dammsugare. Den är byggd på en patenterad cyklonteknik som säkerställer att dammsugaren inte förlorar sugkraft ju mer damm och smuts den samlar upp. Tekniken går tillbaka till 70-talet, då den brittiska uppfinnaren James Dyson ville skapa en dammsugare som inte förlorade sin sugkraft när den fylldes med damm.

Det var först i början 90-talet som Dyson kom in på marknaden som ett oberoende varumärke, och sedan dess har de varit ostoppbara. De står för merparten av försäljningen av dammsugare på den brittiska marknaden och klarar sig fantastiskt bra över hela världen.

James Dyson är också en riktig entreprenör i Oppfinnar-Jocke klassen. Vissa har till och och med kallat honom för dammsugarindustrins svar på Steve Jobs, vilket inte är så konstigt när man tänker på hur Dyson har revolutionerat dammsugarteknologin.

Det finns faktiskt många dammsugare idag som på ett eller annat sätt efterliknar Dysons centrifugal- och cyklonteknik. Praktiskt taget alla dammsugarpåse-fria dammsugare idag är inspirerade av den, och det är därför som Dyson och hans geniala uppfinning var en slags milstolpe på den fronten. Hittills är Dyson lika med innovation. Det är ett av de största varumärkena inom dammsugsindustrin och därför finns det också en hel del kvalitet i samband med produkten.

Fler handdammsugare

[yasr_overall_rating size=”medium” postid=”12″]