Bästa Nilfisk dammsugare i test

Rankningen baseras på dammsugarens funktioner, design, pris och olika tester.


  Allmänt om dammsugare från Nilfisk

  Bland alla de olika dammsugarna från Nilfisk hittar du en variation av modeller.

  Den vanliga dammsugaren: Den vanliga dammsugaren är ett populärt val och det smarta med den vanliga dammsugaren från märket Nilfisk är dess storlek och effekten. Nilfisk är känt för att göra små och smarta dammsugare utan att kompromissa med effektiviteten.

  Alla de vanliga dammsugarna är otroligt effektiva när det gäller sugkraften. Så du kan räkna med att du får en effektiv dammsugare även om den är liten.

  2 i 1 dammsugare: Med en 2 i 1 dammsugare kan du enkelt städa i hela huset, på en gång. Du är inte begränsad av en irriterande sladd och dessutom klarar sig dammsugaren länge på ett fullt batteri.

  Dessutom kan du lätt använda handdammsugaren till att dammsuga på fönsterbrädor och andra svåråtkomliga utrymmen. Denna sladdlösa dammsugare levereras med en laddstation som inte tar så mycket plats och kan placeras var du än önskar.

  Handdammsugaren: En handdammsugare är otroligt smart och kan lätt plockas fram för att suga upp en liten smula på bordet eller om du tar fram lite havregryn i köket. Det krävs inte särskilt mycket för att ta fram den här smarta lilla dammsugaren, och den är såklart också fri från dammsugarpåsen. Du sparar därmed kostnaden för dammsugarpåsar och så kan de dammsuga under tillräckligt lång tid på en enda laddning.

  Nilfisk Dammsugare – proffsens förstahandsval

  Nilfisk har funnits i branschen i många år och har varit ett av de mest populära valen bland de professionella. Den första dammsugaren från Nilfisk lanserades 1910.

  Dessutom var det också den första elektriska dammsugaren. Sedan dess har Nilfisk varit specialister på produktionen av dammsugare och därmed har de varit synonymt med dammsugare hos många generationer av svenska konsumenter.

  Vad får jag när jag köper en Nilfisk dammsugare?

  Nilfisk dammsugare kan fås i olika prisklasser och olika modeller har fokus på olika områden. Majoriteten av de effektiva dammsugarna från Nilfisk har enormt låg energiförbrukning samtidigt som de har ett väldigt bra filter.

  Detta är bland annat ågra av de krav som de moderna konsumenterna ställer, och det lever Nilfisk upp till. Med en låg energinivå och ett av marknadens bästa HEPA-filter är detta några väldigt bra dammsugare för det normala svenska hushållet.

  Vilka är Nilfisk?

  Nilfisk är ett av få företag som specialiserat sig på dammsugare och har sedan dess banat vägen för branschen. Det är också därför de blivit så stora inom industrin, och en annan fördel är att det är ett danskt varumärke. De har fokus på kvalitet och inte minst användarvänlighet. De har varit en del av svenska hem i åratal, och har dessutom klarat sig bra i industriell dammsugning.

  Med sitt fokus på dammsugare har Nilfisk blivit ett av de främsta märkena på marknaden när det gäller dammsugning. Det är deras huvudsakliga sysselsättning. Du kan därför också vara säker på att du får en dammsugare av högsta kvalitet, utan för mycket krångel. Du får en ergonomisk dammsugare med god, solid sugkraft, inspirerad av en industriell och effektiv design.

  Är en Nilfisk dammsugare allergivänlig?

  En dammsugares allergivänlighet beror otroligt mycket på filtret. Och de flesta dammsugare från Nilfisk är utrustade med ett HEPA-filter som tar över 99% av partiklar i luften. Detta gör Nilfisk dammsugare till ett självklart val för allergiker. Det är ofta så att luften som kommer ut från en Nilfisk dammsugare faktiskt är renare än luften utomhus. På så sätt rengör du luften varje gång du sätter igång en Nilfisk-dammsugare. Hur smart?

  När du väljer en allergivänlig dammsugare ska du först och främst se till att sugkraften är i toppklass. Och det är det i en Nilfisk. Ett bra filter kommer att se till att partiklarna hålls ute så att det inte dammar i luften när du dammsuger. Till exempel kan ett HEPA-filter hålla ute alla partiklar som är större än 0.3 µm (mikrometer). Det kan praktiskt taget inte bli mycket mindre än så.

  Nilfisk dammsugare genom åren

  Den första dammsugaren från Nilfisk lanserades på marknaden 1910 och vägde 17 kg. Det var en ordentlig krabat, men blev snabbt ett populärt val i många hushåll. Den blev faktiskt så populär att de valde att uteslutande på utveckling och försäljning av dammsugare, så att de 1920 kunde lansera Modellen M20m som verkligen fick Nilfisken, som den kallades, att ta plats i hushåll.

  Under ett antal år var Nilfisk också kända för sina andra produkter, och de var ansvariga för produktionen av den klassiska danska motorcykeln Nimbus fram till 60-talet. Ändå var dammsugare fortfarande Nilfisks fokus och 1954 nådde de 1 miljon försäljningar av dammsugare på den europeiska marknaden. Därefter expanderade de till Amerika, där de var tvungna att utöka sin produktion ända fram till 90-talet.

  Efter 11. september 2001 märkte Nilfisk stora framsteg i USA eftersom USA:s regering frågade Nilfisk om de ville vara ansvariga för att dammsuga upp allt från de första byggnaderna. Det gick dåligt för Nilfisk vid denna tidpunkten, men det var just den beställningen som räddade dem och de gjorde stora framsteg i USA.

  Tack vare Nilfisks erfarenheter inom området kring industriella dammsugare, fick de också frågan om de kunde producera något effektivt mot mjältbrandsbakterier, som det fanns gott om efter terrorattacken. De många åren i produktionen av industriella dammsugare och bakterietäta dammsugare gjorde skillnad för Nilfisk, som därefter fick en stor order på en tragisk bakgrund.

  I dag är Nilfisk en verksamhet som tjänar miljoner och täcker över 45 länder med tusentals anställda. De fokuserar primärt på industriell rengöring, allt från högtrycksrensare till maskiner som rensar mattor. De har dock inte helt sagt hejdå till hushållsapparater ännu, och du kan såklart fortfarande köpa en Nilfisk dammsugare som gör att huset skiner och samtidigt rensar luften.

  [yasr_overall_rating size=”medium” postid=”12″]
  Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.